Guido Koreman

 

Autonoom denker die graag de mogelijkheden buiten de gebaande paden verkent om vervolgens tot een afgewogen voorstel te komen: dat is wat Guido als ‘persoon’ omschrijft. Maatwerk is een groot goed. Hiervoor leeft hij zich in in de mogelijkheden die een aanbieder te bieden heeft en voelt hij zich betrokken bij het uiteindelijke resultaat.

Guido heeft meer dan 25 jaar ervaring met het trainen en de begeleiding van inkopende en verkopende organisaties.

Prestatie-inkoop

Daarnaast is Guido de bedenker achter de term ‘prestatie-inkoop’. Dit was het thema van de inkoopdag in 2008 die hij organiseerde met als ondertitel: ‘van het inkopen van relaties naar het inkopen van prestaties’.

In-company trainingen

In-company trainingen NEVIGuido verzorgt (in-company) BVP-trainingen bij inkoopvereniging NEVI. Inmiddels geeft hij maandelijks trainingen en is er aan meer dan 500 mensen het B-certificaat uitgereikt en vanaf 2018 de eerste A-certificaten.

Best Value Balans

Sinds 2012 is Guido lid van het platform Best Value Balans. Dit platform bestaat uit een samenwerkingsverband van gecertificeerde en ervaren Best Value trainers en coaches. Samen organiseren ze workshops, delen ze kennis met anderen en verspreiden informatie over de Best Value-aanpak.

Expertise

In de afgelopen jaren heeft hij 94 Best Value-projecten begeleid  aan de verkoopkant en 10 aan de inkoopkant. Hiervan heeft Guido er 17 in de concretiseringsfase en 11 tot en met de uitvoeringsfase mogen begeleiden.

Guido heeft drie organisatie begeleid op het gebied van ‘prestatiemanagement: hoe word je een presterende organisatie?’. Dit gaat over ‘meten wat je kunt’, ‘onderkennen en gebruik maken van interne competenties’ en ‘het efficiënt inzetten van externe expertise’.

Diensten

Wij werken samen met u aan de totstandkoming van een BVP-aanbieding voor uw klant.
Info aanvragen

Trainingen

Algemene trainingen op verschillende niveaus over de uitgangspunten van BVP.
Info aanvragen

Workshops

Onze workshops bieden ondersteuning op een specifiek vlak en zijn bedrijfspecifiek.
Info aanvragen