Workshops

Het Best Value-proces bestaat uit vier fasen: de voorbereidingsfase, de concretiseringsfase, de beoordelingsfase en de uitvoeringsfase. Om tot de uitvoeringsfase te komen dient u als expert gekozen te worden door de opdrachtgever. Hier kunnen onderstaande workshops u bij helpen.

Workshop: vraag- en aanbodbepaling

Opstellen prestatie-onderbouwing | opstellen prestatie-indicatoren

De workshop Vraag- en aanbodbepaling helpt u bij het duidelijk krijgen wat u gaat aanbieden. Om te weten wat u uw klanten kunt aanbieden moet u eerst weten wat u kunt. Dit doen we door middel van prestatiemeting. Leer hoe u uw prestatie-onderbouwing kunt opstellen en prestatie-indicatoren kunt bepalen.

Vraag meer informatie

Workshop: BVP-aanbieding maken

Risicobeheersing| kansendossier | interviewvoorbereiding | review

U krijgt een vraag van een klant voor het maken van een aanbieding welke moet voldoen aan de Best Value Procurement/prestatie-inkoop principes. Waar gaat u beginnen? Deze workshop helpt u bij het maken van een concrete BVP-aanbieding.

Vraag meer informatie

Workshop: aanbod concretiseren en verantwoorden

Aanbod concretiseren | prestaties verantwoorden | reflectiebijeenkomsten

In de concretiseringsfase concretiseert de aanbieder zijn aanbod aan de hand van een gedetailleerd plan waarmee hij aantoont de projectdoelstellingen met zijn aanbod te kunnen realiseren. Naast het verduidelijken van het aanbod dient de structuur waarbinnen dat kan gebeuren neergezet te worden om tot een succesvolle invulling van de samenwerking te komen. Deze zaken pakken we aan in de workshop ‘Aanbod concretiseren en verantwoorden’.

Vraag meer informatie

 

Diensten

Wij werken samen met u aan de totstandkoming van een BVP-aanbieding voor uw klant.
Info aanvragen

Trainingen

Algemene trainingen op verschillende niveaus over de uitgangspunten van BVP.
Info aanvragen

Workshops

Onze workshops bieden ondersteuning op een specifiek vlak en zijn bedrijfspecifiek.
Info aanvragen